Anasayfa
Referanslar
Hizmetlerimiz
Hakkımızda
İletişim
"
Kaliteyi müşteri tanımlar.
"
Armand Feigenbaum
Yönetim Sistemleri
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001
ISO 22000
ISO 16949
ISO 13485
BRC
GLOBAL GAP /ITU
ISO/IEC 17025
Genel Yönetim
Genel Yönetim Danışmanlığı
Aile Şirketleri Yönetimi
Süreç Yönetimi
İnsan kaynakları
Üretim planlama ve yönetimi
Satış Yönetimi
Mali Kaynakların Yönetimi
Ürün Belgelendirme
CE Markalama
TSE
TSEK
Üretim İzin Belgeleri
Helal Belgesi
Sınai ve Fikri Haklar
Marka
Patent
Faydalı Model
Tasarım Tescil
Ar-Ge Destekleri
KOSGEB İşbirliği Güçbirliği
Tubitak TEYDEB 1501 Sanayi
Tubitak TEYDEB 1507 Kobi
KOSGEB KOBİ Proje Destek
KOSGEB Genel Destek
KOSGEB KOBİGEL
KOSGEB AR-GE
KOSGEB TEKNOPAZAR
KOSGEB Gelişen İşletmeler
KOSGEB Tematik Proje
KSGEB Kredi Faiz
Eğitimlerimiz
ISO 9001
ISO 14001
ISO 13485
ISO 17025
OHSAS 18001
ISO 15189
ISO 22000
BRC
GLOBAL GAP / ITU
ISO 16949
CE Markalama
İstatistiksel Proses Kontrol
Proses Yönetimi Ve Etkileşimi
Üretim Yönetimi ve FMEA
İnsan Kaynakları Yönetimi
Takım Çalışması ve liderlik
İletişim Becerileri Eğitimi
Problem Çözme Teknikleri Eğitimi
Motivasyon Teknikleri Eğitimi
Toplam Kalite Yönetimi
Sürekli İyileştirme Eğitimi
Kurumsal Kültür
Toplantı Yönetimi
Zaman Yönetimi
Problem Çözme Teknikleri
Motivasyon Teknikleri
Müşteri Memnuniyeti Eğitimi
Yönetim Sistemleri
TS EN ISO 9001:2008 - Kalite Yönetim Sistemi
Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan standart dır. Belgelendirme kuruluşlrınca verilen belgenin adıdır. ISO 9001, Kalite Yönetimi için en çok en çok bilinen, en yaygın olan ve dünyaca kabul görmüş standardıdır. Kamu ve özel sektörde birçok firma, tedarikçilerini ISO 9001 esaslı Kalite Yönetim Sistemlerine yönlendirmiştir. Bu nedenledir ki, kaliye yolculuğunun ilk durağı ve göz ardı edilemeyecek bir standarttır.
TS EN ISO 14001:2004 - Çevre Yönetim Sistemi
Canlıların yaşamları boyunca varlıklarını sürdürdüğü “fiziksel, biyolojik ve sosyo kültürel alan” olarak tanımlanan Çevre, herkes tarafından korunmak zorundadır. Küresel kaynaklarımızın kontrolsuz kullanılması ve kirletilmesi, dünyamızda zaman içerisinde yenilenmesi mümkün olmayan kayıplara neden olmaktadır. Çevrede meydana gelebilecek, çevresel varlığı ve ekolojik dengeyi bozabilecek her türlü olumsuz etkiyi en aza indirmek için kuruluşların üzerine düşen görev ; ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi’nde tanımlanmıştır. Standart tanımlanan gerekliliklerini yerine getirilerek hem çevrenin korunmasını sağlamaya çalışmakta hemde konuya sistematik yaklaşım getirmektedir.
TS EN ISO 18001:2007 - İş güvenliği İşçi Sağlığı
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı; iş kazası ve meslek hastalığını en aza indirmek, işçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili yasal yükümlülükleri yerine getirmek isteyen işçileri için karşılanması gereken şartları içerir. İyi bir İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'nin varlığı, işyeri kaynaklarınızın en verimli şekilde kullanıldığından emin olmanızı sağlar.OHSAS 18001 kuruluşların ürün ve hizmetlerinin güvenliğinden çok çalışanın sağlığına ve işin güvenliğine yönelik bir standarttır. BSI (British standarts Institute) tarafından yayınlanmış olan "İş Sağlığı ve Güvenliği" standardıdır.
TS EN ISO 22000:2005 - Gıda güvenliği
1 Eylül 2005 te yayınlanan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi; dünya çapında güvenli gıda üretim zinciri oluşturmak amacıyla oluşturulmuş uluslar arası bir standarttır. Tedarikçiler, kullanıcılar, yasal otoriteler, tüketiciler ve tüm ilgili birimler arasında iletişimi ve bu sayede güvenli gıdanın her basamakta izlenebilirliğini sağlamayı esas almaktadır.
TS ISO/TS 16949:2005 - Otomotiv Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi
ISO/TS 16949 otomotiv endüstrisi tedarikçileri için teknik standartların uyumu amacıyla oluşturulmuştur. Amaç; Sürekli iyileştirmek, aksaklıkları vurgulamak ve tedarik zincirindeki kaybı azaltıp çeşitliliği önlemeyi sağlayan kalite yönetim sistemini geliştirmektir
TS EN ISO 13485 - Medikal Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi
1993 yılında yayınlanan ve tıbbi cihaz üreticileri için EN 550 serisine aktarılan sterilizasyon sürecini de kapsayan EN 46000 Standartları (EN 46001 ve EN 46002), tüm tıbbi cihazlar için kalite sistem gerekliliklerini açıklar. EN 46000 standartlarının ISO 9001 kalite yönetim sistemi ile birlikte uygulanması amacıyla ISO 13485 medikal sektörde kalite yönetim sistemi oluşturulmuştur.
BRC- BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard)
İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş olduğu bir standarttır. İki yıllık bir çalışma sonunda, Ekim 1998’ de BRC- Global Standart-Food adı altında gıda, müşteri ürünleri ve ambalaj malzemeleri için gerekli şartları içeren bir standart olarak yayımlanmıştır.
GLOBALGAP/ITU- GLOBALGAP
Bütün dünyayı kapsayan tarım ürünlerinin sertifikasyonu için gönüllü standartlar koyan bir özel sektör kuruluşudur. GLOBALGAP standardı, esas olarak, kimyasal girdilerin kullanımını azaltarak ve hayvan sağlığına olduğu kadar insan sağlığı ve güvenliğine yönelik de sorumluluk sahibi bir yaklaşım benimseyerek, çiftlik işlerinin çevreye zararlı etkilerini en aza indirgeme yoluyla çiftlikte besin maddelerinin nasıl üretildiği konusunda tüketicilerin endişelerini gidermek için tasarlanmıştır. GLOBALGAP ın yansıması olarak ülkemizde de İyi Tarım Uygulamaları mevzuatı Tarım ve Köyişleri Bakanlığı nca gerekli çalışmalar yapılarak İyi Tarım Uygulamaları yönetmeliğini çıkarılmıştır.
ISO/IEC 17025
Bir laboratuarın spesifik testleri gerçekleştirme konusunda yetkin olduğunun tanınması için karşılanması gereken genel gereklilikleri açıklayan uluslararası bir standarttır. Bu uluslararası standart, test, kalibrasyon işlemlerini gerçekleştiren tüm organizasyonlar için uygulanabilir. Bu uluslar arası standart, laboratuarların kalite, yönetsel ve teknik sistemlerin geliştirilmesine yöneliktir.
ISO IEC 15189
Temel amacı medikal laboratuarların akreditasyonu, test sonuçlarının hasta ve sağlık personeli nezdinde güvence altına alınmasını sağlamaktadır.
TS ISO IEC 27001:2005 - Bilgi güvenliği
ISO/IEC 27001, Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi (ISMS) gereksinimlerini tanımlayan tek uluslararası denetlenebilir standarttır. Yeterli ve orantılı güvenlik denetimleri seçilmesini sağlamak için tasarlanmıştır.
SA 8000 - Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi
Çalışma koşullarının Birleşmiş Milletler İnsan Hakları ve Çocuk Hakları Evrensel Beyannamesi’ne uygun olduğunu bağımsız bir kuruluş tarafından onaylanması ve sertifikalandırılmasını sağlamaktadır.
Trend Eğitim ve danışmanlık Hizmetleri